Candát
Potřebné ingredience
250g másla ( né margarín ), rybí koření ( kupované ), citrón
Postup přípravy
Candáta vložíme omytého a očištěného do pekáče na hřbetu trochu naříznem posypeme kořením a poklademe celé plátky másla na hřbet před konce pokapeme citrónem. Většino peču tak 2 -2,5 kilového candáta . Pečeme cca 30 minut
Je to rychlý a hlavně jednoduchý recept
Je to rychlý a hlavně jednoduchý recept
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
Sharane
(upraveno)
9. 7. 2010, 11:02
candáta jsme měli minulý týden, je výborný a hlavně nemá skoro žádné kosti, jen ty velké u páteře, to je pro mě ideální. Jen je škoda, že se nechytí tak často
Sharane
(upraveno)
9. 7. 2010, 11:04
@Sharane
ach... omlouvám se za tolik příspěvků, blbne mi dneska nějak internet
Sharane
(upraveno)
9. 7. 2010, 11:02
candáta jsme měli minulý týden, je výborný a hlavně nemá skoro žádné kosti, jen ty velké u páteře, to je pro mě ideální. Jen je škoda, že se nechytí tak často
Sharane
(upraveno)
9. 7. 2010, 11:02
candáta jsme měli minulý týden, je výborný a hlavně nemá skoro žádné kosti, jen ty velké u páteře, to je pro mě ideální. Jen je škoda, že se nechytí tak často
Sharane
(upraveno)
9. 7. 2010, 11:02
candáta jsme měli minulý týden, je výborný a hlavně nemá skoro žádné kosti, jen ty velké u páteře, to je pro mě ideální. Jen je škoda, že se nechytí tak často
Sharane
(upraveno)
9. 7. 2010, 11:01
candáta jsme měli minulý týden, je výborný a hlavně nemá skoro žádné kosti, jen ty velké u páteře, to je pro mě ideální. Jen je škoda, že se nechytí tak často