Zobrazit přihlášovací formulář

Ryby a dary moře

Přidat recept

Candát

0.0
Candát

Potřebné ingredience

250g másla ( né margarín ), rybí koření ( kupované ), citrón

Postup přípravy

Candáta vložíme omytého a očištěného do pekáče na hřbetu trochu naříznem posypeme kořením a poklademe celé plátky másla na hřbet před konce pokapeme citrónem. Většino peču tak 2 -2,5 kilového candáta . Pečeme cca 30 minut
Je to rychlý a hlavně jednoduchý recept

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

Sharane 9. 7. 2010, 11:02
(Y) candáta jsme měli minulý týden, je výborný a hlavně nemá skoro žádné kosti, jen ty velké u páteře, to je pro mě ideální. Jen je škoda, že se nechytí tak často :-(
Sharane 9. 7. 2010, 11:04
@Sharane ach... omlouvám se za tolik příspěvků, blbne mi dneska nějak internet 8o| (comp)
Sharane 9. 7. 2010, 11:02
(Y) candáta jsme měli minulý týden, je výborný a hlavně nemá skoro žádné kosti, jen ty velké u páteře, to je pro mě ideální. Jen je škoda, že se nechytí tak často :-(
Sharane 9. 7. 2010, 11:02
(Y) candáta jsme měli minulý týden, je výborný a hlavně nemá skoro žádné kosti, jen ty velké u páteře, to je pro mě ideální. Jen je škoda, že se nechytí tak často :-(
Sharane 9. 7. 2010, 11:02
(Y) candáta jsme měli minulý týden, je výborný a hlavně nemá skoro žádné kosti, jen ty velké u páteře, to je pro mě ideální. Jen je škoda, že se nechytí tak často :-(
Sharane 9. 7. 2010, 11:01
(Y) candáta jsme měli minulý týden, je výborný a hlavně nemá skoro žádné kosti, jen ty velké u páteře, to je pro mě ideální. Jen je škoda, že se nechytí tak často :-(

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie